Sezónny marketing - Toman, Miloš
Sezónny marketing na obnovenie pestrého zvykového roku a odbúravanie monotónnosti a stereotypu predaja. Pripomenutie zvykov a tradícií najmenej jednou akciou mesačne. Účinné podnety k nákupom. Odlíšenie sa od konkurencie a internacionálna reklama.