Reálna hodnota z pohľadu IASB a FASB - Mokošová, Daša, 1979-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy a výbor pre štandardy finančného účtovníctva spoločne ukončili v máji 2011 projekt, ktorého výsledkom má byť zrozumiteľný súbor pravidiel upravujúci stanovenie výšky reálnej hodnoty a oceňovanie na trhoch, ktoré prestali byť aktívne.