Ako dlhodobo prosperovať - Chomová, Katarína, 1983-
Úspešnosť firiem v rámci dlhodobého plánovania. Tri úrovne plánovania podľa Philipa Kotlera. Päť zásadných otázok fungovania a životaschopnosti podnikania. Spoločenská zodpovednosť a ekologická udržateľnosť.