Pár sekúnd na rozhodnutie s Martinom Voglom o vnímaní potrieb klienta a predaja produktov - Škriniar, Pavel, 1979-
S Martinom Voglom, generálnym riaditeľom Axa pre Česko a Slovensko, v rozhovore o finančných službách a atraktívnejších produktoch pre klienta.