Používanie elektronických registračných pokladníc od 1. januára 2012 - Chorvátová, Janka
Zmeny v zákone č. 331/2011 Z.z. (článok VIII) o používaní elektronických registračných pokladníc (ERP). Aký typ pokladnice je podnikateľ povinný používať od 1. januára 2012? Najdôležitejšie zmeny, ktoré prináša zákon o používaní ERP. Pokračovanie.