Interkulturní komunikace a týmová spolupráce - Malá, Lenka
Kultúrne rozdiely a multikultúrny tím. Multikultúrna komunikácia a skupinová dynamika. Rozvoj interkultúrnej senzitivity ako podpora tímovej spolupráce.