Jak zvolit ukazatele personálního controllingu - Urban, Jan
Význam personálnych ukazovateľov, jedného z hlavných nástrojov personálneho kontrolingu. Hlavné ukazovatele, a ukazovatele vysvetľujúce či analytické. Ukazovateľov by nemalo byť príliš veľa.