Genderový audit je příležitost rozvíjet firmu i zaměstnané - Hlucháňová, Zuzana
Genderový audit zachytáva firmu z hľadiska rovnakých príležitostí žien a mužov. Ako audit prebieha a ako poznať kvalitný genderový audit.