Světový časopisecký veletrh odhalil trendy - Tkačík, Tomáš
Informácie z 38. svetového časopiseckého kongresu FIPP, ktorý bol usporiadaný v Indii. Ambiciózny projekt v Indii - dať všetkým školákom tablety. Informácie nemeckej spoločnosti Axel Springer. V tabletových aplikáciách vedie Európa. Inzercia v on-line časopisoch. Zaujímavé informácie niektorých účastníkov.