Srovnání českého a slovenského mediálního trhu v datech - Mačinga, Pavol
Mediálny trh v Českej republike rozvinutejší než na Slovensku. Vyšší zásah pasívnymi médiami (TV a rádio) na Slovensku a v Českej republike vedú aktívne médiá (tlač a internet). Čítanosť a predajnosť denníkov (2010). Veľkosť internetového trhu v Českej republike a na Slovensku (2011). Porovnanie rozhlasového a televízneho trhu (2011).