Kladivo na efektívnosť, bič na kurupciu - Skala, Peter
Elektronické aukcie majú zabrániť plytvaniu a škandálom pri verejných transakciách. Ako funguje elektronická aukcia. Pozícia elektronickej sukcie v priebehu verejného obstarávania.