Nové fondy a túžba po stabilite novelou vzniká dôchodkovým spoločnostiam povinnosť otvoriť indexový fond - Škriniar, Pavel, 1979-
Pripravované zmeny v druhom pilieri. Ekonomický pohľad na zmeny v zákone druhopilierového sporenia. Zmeny v portfóliách a zmeny pre sporiteľov. Podnikateľské prostredie a časté zmeny v legislatíve.