Jak se poprat s řízením výkonnosti - Stalmachová, Hana
Pod týmto pojmom sa skrýva komplexnejší systém, ktorý popri hodnotení obsahuje napr. stanovenie a vyhodnotenie cieľov, či diskusiu o potenciáli a rozvoji zamestnancov. Ďalšie požiadavky na systém riadenia výkonu.