Tretí pilier: zvýhodnený, drahý a nevýnosný história a súčasnosť doplnkového dôchodkového sporenia - Baláž, Vladimír
Možnosti doplnenia príjmu v starobe a história doplnkového dôchodkového poistenia. Zakladatelia tretieho piliera a licencie doplnkových dôchodkových poisťovní. Transformácia v roku 2004 až 2006. Zhodnotenie tretieho piliera.