Zaměstnance vybírejte behaviorálně - Fixová, Markéta
Jedným z najmodernejších nástrojov pre zisťovanie mäkkých kompetencií (soft skills) je behaviorálny pohovor, niekedy tiež označovaný ako kompetenčný, ktorý je založený na pátraní v uchádzačovej minulosti. Metóda STAR.