Riešenie krízovej situácie bánk v podmienkach EÚ - Tözsér, Tomáš
Špeciálne postavenie bánk v hospodárstve krajiny. Úpadok bánk. Zmysel režimu riešnia krízovej situácie bánk. Brzda prehlbovania finančnej integrácie v EÚ. Prípad belgicko-holanského finančného konglomerátu Fortis Group. Kríza cezhraničného bankovníctva - príklad islandského bankového sektoru. Nástroje na riešenie krízovej situácie a práva pri krízovom riadení pre príslušné organizácie.