Európsky dlhopisový trh - Chovancová, Božena
Úverový trh v rámci eurozóny. Podiel jednotlivých krajín eurozóny na úverovom trhu. Štátne dlhopisy v rámci eurozóny. Výnosnosť štátnych obligácií. Riziká na trhu štátnych dlhopisov v rámci Európy.