Druhá smernica v kolektívnom investovaní AIFMD je nová direktíva o správcoch alternatívnych investičných fondov - Ambra, Tomáš
Nová direktíva Európskej únie o správcoch alternatívnych investičných fondov, takzvaný AIFMD (Alternative Investment Fund Managers Directive). Termín a implementovanie smernice do právnych poriadkov členských štátov. Slovensko a kolektívne investovanie.