Lepšie údaje strieda horšia nálada na trhoch podielové fondy od 28. októbra 2011 do 25. novembra 2011 - Hanson, Michael
Ekonomické údaje z USA a ekonomické dáta z Európy. Spomalenie ekonomík v Číne a iných ázijských krajinách. Výnosy európskych a amerických peňažných fondov. Predpokladaný očakávaný vývoj.