Sociálna atmosféra v pracovnej skupine a osobnosť vedúceho pracovníka - Gerbová, Miriama
Na začiatku 3. tisícročia sa organizácie ocitli v nových podmienkach: prešlo sa od reaktívneho správania sa k strategickému prístupu, od kvantitatívnych ku kvalitatívnym ukazovateľom, od veľkého množstva činnosti k merateľnej produktivite. Progresívne nové podmienky začali vyvolávať aj potrebu zmeny vedúceho pracovníka. Charakteristika sociálnej atmosféry.