Výroční zpráva České asociace pojišťoven - Keller, Josef
Vývoj, ktorý zaznamenal poistný trh v Českej republike v roku 2010. Celkové čísla v jednotlivých segmentoch poistenia. Česká asociácia poisťovní (ČAP) a kooperácia s Českou kanceláriou poisťovateľov (ČKP).