Analýza spotrebiteľského správania na globalizovanom trhu s cukrom - Majtán, Štefan
Základné charakteristiky globalizácie trhového prostredia. Analýza produktového portfólia cukru. Analýza faktorov spotrebiteľského rozhodovania.