Operační rizika a jejich role v regulatorním rámci Solvency II - Klumpár, Jiří
Oblasť riadenia operačného rizika v kontexte Solvency II a požiadavky na systém riadenia rizík na úrovni riadenia poistného rizika. Definícia operačného rizika. Novela zákona ČNB č. 277/2009 Zb., o poisťovníctve v Českej republike.