Návrh nařízení o společné evropské právní úpravě prodeje - Mesršmíd, Jaroslav
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady na spoločnú európsku právnu úpravu predaja finančných služieb. Niektoré súvislosti vo vzťahu k platnému zmluvnému právu členských štátov EÚ.