Budoucnost vykazování v pojišťovnictví: XBRL - Maffei, Andrea
Jednotný formát pre vykazovanie európskych poisťovní vybraný Európskym orgánom pre poisťovníctvo a dôchodkové poistenie (EIOPA), v rámci Solvency II. XBRL(eXtensible Business Reporting Language) ako jazyk pre elektronickú komunikáciu dát v podnikovom výkazníctve.