Význam ľudského potenciálu v rozvoji podniku - Barátová, Veronika
Príspevok pojednáva o vplyve zapájania zamestnancov do procesov zmien, ktoré podniky zavádzali v čase krízy a zisťuje ekonomický efekt tohto zapájania. Ako najúspešnejší u oslovených podnikov sa javí všeobecný cost cutting (s výnimkou prepúšťania zamestnancov), zníženie predajných cien, reklamná kampaň a vzdelávanie zamestnancov.