Poisťovne sú pre páchateľov atraktívne - Löbb, František
Boj s legalizáciou príjmov z trestnej činnosti - s praním špinavých peňazí. Zákon č. 297/2008 Z. z. o ochrane pred legalizáciou príjmov z trestnej činnosti, ochrane pred financovaním terorizmu, a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 445/2008 Z. z., č. 186/2009 Z. z., o prevencii a represii.