Od chaosu k apatii dvě destiletí budování demokracie v Rusku - Kabrhelová, Lenka
Dve desaťročia postsovietskeho života v Rusku. Ťažké deväťdesiate roky. Kupovaná stabilita. Bez reflexie minulosti to nepôjde.