Střední Asie dvacet let od rozpadu Sovětského svazu formování a perspektivy režimů - Horák, Slavomír
Geografická a historická determinácia stredoázijského priestoru. Sociálne siete stredoázijských republík. Prehľad stredoázijských prezidentov. Osobnostný charakter lídrov. Perspektíva výmeny prezidentov.