Štát chce uloviť ďalších hráčov - Legéň, Marek
V bratislavskom prístave sa ročne premelú vyše 2 milióny ton nákladu, drvivá väčšina z neho odchádza ľoďou. Bratislavský prístav je najmä súkromný biznis, kľúčové pre jeho výkony sú železnorudné pelety. Kontajnerová expanzia.