Vplyv genetiky v poistení - Kalinová, Lucie
Dostupnosť údajov o genetických faktoroch, ktoré by mohli poistní matematici využívať v aktuárskych modeloch. Informácie, ktoré nie sú k dispozícii v dátach poistených osôb. Genetická informácia a poistné riziko.