Socio-ekonomické dopady modernizácie cestnej a železničnej infraštruktúry v Slovenskej republike - Čiernik, Anton
Financovanie rozvoja dopravnej infraštruktúry v Slovenskej republike. Súčasné vývojové trendy v dopravnom systéme Slovenskej republiky. Externé náklady ako dôležitý faktor posúdenia udržateľnosti rozvoja dopravy.