Dôvera v trhy súvisí s ochranou spotrebiteľa - Van Hulle, Karl
Vedúci odboru poistenia a dôchodkov na Generálnom riaditeľstve pre vnútorný trh a služby EK (DG Interal Market & Services) Európskej komisie Karl Van Hulle a jeho pohľad na dôveru poistného trhu a ochranu spotrebiteľa.