Solvency II - komplikovaný a ťažkopádny proces - Katonák, Dušan
Zásadné zmeny v celkovej štruktúre predpisov upravujúcich Solvency II a vydávanie záväzných implementačných štandardov európskymi orgánmi dohľadu. Smernica 2009/138/ES (Solvency II). Postavenie Ministestva financií SR.