Transparentné poskytovanie dotácií zo štátneho rozpočtu - Konvalinková, Iveta
Opatrenia na minimalizáciu korupcie. Súčasný systém poskytovania dotácií. Klasické dotácie. Podmienky poskytnutia a podmienky použitia dotácie, výnimky. Právna úprava poskytovania dotácií. Analýza existujúceho dotačného systému, závery z analýzy.