Když se řekne mystery employee - Šimáková, Markéta
Rozšírené a obľúbené mapovanie zákazníckych služieb na trhu - mystery shopping. Menej známy, ale často vyhľadávaný pohľad nového zamestnanca, ktorý do podniku prichádza - tzv. mystery employee. Čo je to mystery employee a kedy sa využíva. Mystery zamestnanec v praxi.