Dobré skúsenosti v bankovom sektore - Hrtko, Vladimír
Vytvorenie inštitúcií mimosúdneho riešenia sporov v ďalších oblastiach finančného trhu, vrátane poisťovníctva. Podmienky vytvorené inštitúciami mimosúdneho riešenia sporov vhodné pre špecifický druh podnikania.