Obec - prijímateľ dobrovoľníckej činnosti - Kašiar, Ján
Dobrovoľníctvo, dobrovoľníci, výklad niektorých pojmov. Rok 2011 bol vyhlásený za Európsky rok dobrovoľníctva Radou Európskej únie. Práva a povinnosti dobrovoľníka vyplývajúce zo zákona. Rozsah dobrovoľníckej činnosti v obciach. Príloha.