Včasné odhalení může zachránit miliony - Lalka, Ján
Riziko podvodov v podnikoch. Dostupné štatistiky so znepokojujúcimi číslami o dopadoch podvodov v Česku a na Slovensku. Základné faktory, ktoré by mali byť splnené, aby firmy mohli efektívne odhaľovať a vyšetrovať podvody. Legislatívna podpora na ochranu a odmeňovanie oznamovateľov nekalého správania. Príprava zákona o ochrane oznamovateľov korupcie. Dôležitý faktor - úroveň znalostí. Existencia morálnych vzorov. Efektívny detekčný systém. Podvody ako riziko, ktroré je možné riadiť. Najefektívnejšie odhalenie - tip od zamestnanca. Dôležitosť prevencie.