Profil typického páchateľa hospodárskej kriminality - Helm, Jimmy
Zistenia, ktoré vyplynuli z analýzy na základe pokynov klientov z 360 skutočných prípadov, ktoré vyšetrovali oddelenia KPMG Forensic v Európe, na Strednom východe a v južnej Afrike.