ERP systém pro finanční ředitele - Králíček, Vladimír
ERP riešenie prináša finančným manažérom informácie o situácii podniku s predikciou na najbližšie obdobie, a to s minimálnou pracnosťou a v reálnom čase. Ciele finančných riaditeľov - zvyšovanie výkonnosti spoločnosti, zabezpečenie súladu s legislatívou a znižovanie rizík. Ako minimalizovať riziká. Komplexné ERP riešenia schopné zahrnúť všetky aspekty podnikania. Nové riešenia v turbulentnej dobe.