Výskyt poistných manipulácií poisťovacie podvody individuálne i organizovane - Weber, Michael
Poisťovacie podvody pri objednaných dopravných autonehodách. Motívy postupov úmyselného poškodenia vozidiel a obohatenie sa poisťovacím podvodom. Škodové udalosti a podvodnícke autoservisy. Príklady.