Adaptácia malých a stredných firiem a voľba vhodných reakcií na riziká a deformácie trhu vyvolané finančnou a hospodárskou krízou - Knapik, Peter
Príspevok poukazuje na schopnosť malých a stredných firiem odolávať dôsledkom ekonomickej, finančnej a dlhovej krízy a poskytuje MSP v SR východiská k aplikácii skúseností tohto sektora vo vyspelých ekonomikách členských štátov EÚ. Manažment firiem v období krízy a vnímanie rizík. Adaptácia firiem na meniacu sa situáciu a reakcie na deformácie trhu.