Nové trendy vo vzdelávaní manažérov v podnikoch cestovného ruchu - Hadarová, Daniela
Teoretická analýza prístupov koučingu v podmienkach podnikov cestovného ruchu na Slovensku ako aj jeho samotné teoretické priblíženie a vymedzenie. Interpretácia výsledkov prieskumu o koučingu a jeho využívaní v podnikoch cestovného ruchu.