Informačná bezpečnosť podniku v kontexte krízového vývoja hospodárstva - Lipianska, Júlia
Hrozby pre informačnú bezpečnosť podniku. Stav informačnej bezpečnosti na Slovensku. Ako zabezpečiť informačnú bezpečnosť firmy. Analýza funkčných dosahov (Business impact analysis – BIA). Klasifikácia dát (Data classification). Analýza rizík (Risk assessment).