Eklektická paradigma vo vzťtahu k ostatným teóriám priamych zahraničných investícií - Benciová, Nikoleta
Teória nadnárodných spoločností a teória priamych zahraničných investícií. Eklektická paradigma vo vzťahu ku globálnej stratégii a teórii medzinárodnej produkcie. Analytický rámec pre skúmanie determinantov činností malých a stredných podnikov.