Podnikateľské prostredie pre MSP v etape prekonávania krízy - Krošláková, Monika, 1975-
Identifikácia vývoja podnikateľského prostredia pre malé a stredné podniky v kontexte podmienok vytvorených so vstupom do Európskej únie. Vplyv krízy na podnikateľské prostredie. Návrhy podnikateľov na zmiernenie dopadov krízy. Úroveň kvality podnikateľského prostredia na Slovensku a konkurencieschopnosť slovenskej ekonomiky medzi svetovými ekonomikami.