Špeciálne finančné aspekty tabuľkových procesorov - Pólya, Attila
Finančné nástroje tabuľkových procesorov. Špeciálne možnosti tabuľkových procesorov, ktoré pomôžu riešiť neštandardné situácie z oblasti sveta peňazí. Oddialené splácanie istiny. Variabilné splácanie podľa ročného obdobia.