Poznatková intenzita v službách - Kubičková, Viera, 1970-
Poznatková intenzita v službách a jej ekonomický význam. High-tech poznatkovo intenzívne služby. Výkony high-tech poznatkovo intenzívnych služieb, EÚ 27. Obchodná bilancia high-tech komodít, vybrané krajiny, 2008.