Sociálny marketing pomáha riešiť sociálne problémy spoločnosti - Čihovská, Viera
Problematika sociálneho marketingu, jeho podstata a identifikácia hlavných oblastí sociálnych problémov, ktorých riešenie môže poskytnúť sociálny marketing. Charakteristika sociálneho marketingu.